BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Maurits en Floris over de kracht van huwelijk ouders

Dinsdag 10 januari vierden prinses Margriet en Prof. mr. Pieter van Vollenhoven hun vijftigjarig huwelijksjubileum. ’s Avonds werd er op Paleis Het Loo met familie én het toenmalig bruidspersoneel geproost op deze mijlpaal. Blauw Bloed was erbij en sprak met zoons Maurits en Floris over de kracht van het huwelijk van hun ouders.

Zaterdag 14 januari in Blauw Bloed meer van het interview met Maurits en Floris en een uitgebreid gesprek met prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven zelf.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: