BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto van jarige koning Abdullah en zoontje Hashem

Koning Abdullah van Jordanië begint maandag - op zijn 55e verjaardag - in Washington DC aan een werkbezoek aan de Verenigde Staten. Op de agenda staan gesprekken met de nieuwe regering en leden van het Congres en mogelijk ook een ontmoeting met de nieuwe president Donald Trump.

Abdullah zou dan de eerste Arabische leider zijn die door Trump wordt ontvangen, net nadat de president de Amerikaanse grenzen voorlopig heeft gesloten voor onder meer inwoners uit Jordanië's buurlanden Irak en Syrië.

De Jordaanse koning deelt zijn verjaardag met zijn jongste kind, prins Hashem. Die zal het op zijn twaalfde geboortedag moeten stellen zonder aanwezigheid van zijn vader.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: