BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Constantijn naar China

Prins Constantijn leidt in maart een Nederlandse handelsdelegatie naar Hangzhou in China. De trip op 16 en 17 maart wordt georganiseerd door de Chinese webwinkel Alibaba en staat open voor retailers en merken uit de Benelux.

Prins Constantijn is sinds vorige zomer ambassadeur voor StartupDelta2020 en mag de Nederlandse delegatie naar het hoofdkantoor van Alibaba leiden. Ook een delegatie van de Belgische overheid reist mee naar Hangzhou.

Doel van deze eerste E-Trade Mission is Nederlandse bedrijven kennis te laten maken met de commerciële mogelijkheden die de verkoopplatforms van Alibaba bieden.

Op het programma staan ontmoetingen met topmanagers en een bezoek aan Alibaba’s Tech campus en het logistieke centrum in Hangzhou.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: