BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Vlog: Achter de schermen bij de opening van Thialf

Vrijdag was het zover: koning Willem-Alexander opende officieel het vernieuwde sportcentrum Thialf in Heerenveen. Debora en Tirza van Dag6, de nieuwe samenwerking van de EO en het Nederlands Dagblad, waren bij de opening om een vlog te maken: een korte persoonlijke video achter de schermen. Voor de app schrijft Debora over sport, en Tirza over het koningshuis. Zij vroegen de mensen in het stadion wat ze vonden van de wel heel speciale scheidsrechter.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: