BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Camilla beschermvrouwe honden- en kattenasiel

Camilla, hertogin van Cornwall, heeft er sinds woensdag een taak bij. Ze is beschermvrouwe van Battersea Dogs & Cats, een organisatie die in Londen, Kent en Berkshire dierenasiels heeft.

Camilla’s nieuwe taak werd woensdag aangekondigd tijdens een bezoek aan het asiel in Berkshire. De echtgenote van prins Charles nam in de stromende regen de tijd om een praatje te maken met medewerkers en een aantal bewoners van het asiel te ontmoeten. Binnen stonden nog meer honden klaar voor de hertogin, die haar eigen viervoeters mee had genomen.

Battersea Dogs & Cats is Camilla niet onbekend. Haar twee jackrusselterriërs Beth en Bluebell komen uit het asiel. “Battersea beschouwt de hertogin als een goede vriendin en groot supporter van ons werk”, zei de algemeen directeur van de dierenasiels tegen Daily Mail. “Het is geweldig om haar te mogen verwelkomen als onze nieuwe beschermvrouwe.”


Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: