BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Lief onderonsje met Letizia bij afsluiting staatsbezoek

Met een receptie in het Koninklijk Paleis van El Pardo is donderdagavond een einde gekomen aan het tweedaagse staatsbezoek van de Argentijnse president en zijn vrouw aan Spanje. De receptie vormde de contraprestatie van president Mauricio Macri en zijn echtgenote Juliana Awada.

Om de Spaanse koning Felipe en zijn vrouw koningin Letizia te bedanken voor hun gastvrijheid organiseerde Macri een receptie voor zo'n 350 gasten uit het bedrijfsleven, sport en cultuur. Aan tafel wisselden de staatshoofden volgens Hola! anekdotes uit en werd geproost op de aangehaalde bilaterale banden.

Ook Antonia, de vijfjarige dochter van de Argentijnse president, liet zich aan het begin van de avond even zien. Volgens Macri hebben zij en zijn echtgenote "een probleem". Antonia wil in het Koninklijk Paleis van El Pardo, het onderkomen van buitenlandse gasten, blijven wonen. De kleuter wou niet naar bed zonder een onderonsje met koningin Letizia, waarvan het Spaanse hof via Twitter een foto deelde.

Bron: ANP

En deze leuke foto's voorafgaand aan het galadiner op de woensdagavond willen we je natuurlijk niet onthouden!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: