BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Peetdochter van prins Charles overleden

De Britse socialite Tara Palmer-Tomkinson is op 45-jarige leeftijd overleden. Ze werd woensdag levenloos gevonden in haar appartement in Londen. Tara is peetdochter van prins Charles, die goed bevriend is met haar vader.

Prins Charles en zijn echtgenote Camilla laten in een reactie weten diep bedroefd te zijn. Hun gedachten gaan uit naar de familie.

Op het 60ste verjaardagsfeest van prins Charles, in 2008, was Tara een van de genodigden. Ook was ze te gast op de bruiloft van William en Catherine.

De vader van Tara vertegenwoordigde Groot-Brittannië bij het skiën tijdens de Olympische Winterspelen van 1964. Hij leerde Charles skiën.

Tara was voormalig columnist van de Sunday Times en presenteerde een aantal programma's op de Engelse televisie, waaronder het populaire Dirty Cows en Top Gear.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: