BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Unieke foto's van prins Claus opgedoken

Er zijn unieke foto's teruggevonden van een feestuitzending van de NOS over de geboorte van Willem-Alexander in 1967. Op de teruggevonden foto's kan men zien hoe het er achter de schermen aan toe ging tijdens een uitzending over de geboorte van Willem-Alexander. Hollandse Beelden, een fotomagazine, deelt de foto's voor het eerst.

De foto's zijn teruggevonden in het archief van fotobureau Hollandse Hoogte. De negatieven stonden op een harde schijf, die het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid had overgedragen. De fotodienst van de NTS had de foto's genomen in 1967 vast te leggen hoe het er achter de schermen aan toe ging.

Bron foto's: Hollandse Hoogte

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: