BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Koning doet oproep voor verjaardagsdiner

De koning nodigt ter gelegenheid van zijn vijftigste verjaardag 150 Nederlanders uit voor een feestelijk diner op vrijdagavond 28 april 2017 op het Koninklijk Paleis Amsterdam. Ook koningin Máxima zal hierbij aanwezig zijn. Na het diner wordt het Paleis 50 uur onafgebroken opengesteld voor het publiek.

Via een video op de sociale media van het Koninklijk Huis nodigt de koning alle inwoners van Nederland uit voor het diner die net als hij jarig zijn op 27 april én dit jaar een kroonjaar bereiken

Aanmelden kan via de website www.WA50.nl.

Openstelling Koninklijk Paleis

Na het diner zal ook het Koninklijke Paleis Amsterdam vijftig uur opengesteld worden. De openstelling is gratis en start op vrijdagavond 28 april om 22.00 uur en eindigt op zondagavond 30 april om 00.00 uur.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: