BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Romantische royals

De romantiek tussen de royals zien we niet vaak. Slechts bij het huwelijk mogen we even meegenieten van de liefdevolle blikken, het handen vasthouden en de kusjes. Valentijnsdag is dé dag voor romantiek en dus hebben wij een aantal van deze momenten samengevoegd in een muziekvideo.

Veel kijkplezier!

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook