BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Royals voor kinderen

In het bijzijn van kinderen gedragen de meeste vrouwelijke royals zich als ware sprookjesprinsessen. Prinses Mary, prinses Madeleine en koningin Mathilde nemen vaak de tijd voor een lief woordje of zelfs een knuffel. Koningin Máxima en prinses Mabel zetten zich op hoger niveau in voor de kinderen die het moeilijk hebben. En dan is er nog sprookjesprins Harry.

Meer zaterdag 18 februari in Blauw Bloed!

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook