BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Royals in pasteltinten

Het is lente! Tijd om de donkere wintertruien in te ruilen voor tops en rokken in vrolijke kleurtjes. Zodra de zon begint te schijnen zijn de royals dol op outfits in pasteltinten. Wij hebben een aantal prachtige, koninklijke 'pastel looks' voor je op een rijtje gezet.

Zweden

Pasteltinten zijn het helemaal bij de Zweedse vrouwelijke royals. Op de familieportretten en bij bijzondere gelegenheden kiezen zij er zelfs voor om alle outfits perfect op elkaar af te stemmen. Ook de jurkjes en pakjes van de kinderen matchen.

Koningin Letizia

Zachte kleuren staan de koningin van Spanje geweldig. Roze is één van haar favorieten.

Groot-Brittannië

Koningin Elizabeth draagt graag mantelpakjes in vrolijke, lieflijke kleuren. En ook bij de zachte uitstraling van hertogin Catherine passen pasteltinten goed.

Mathilde

‘Is dit afgesproken?’ dachten we even bij de aankomst van koningin Rania van Jordanië in België vorig jaar. Een perfect plaatje!

Mary

In 2015 stemde Mathilde haar outfit af met kroonprinses Mary van Denemarken voor het huwelijk van prins Carl Philip.

Zaterdag meer in Blauw Bloed! Styliste Danie Bles vertelt over haar favoriete koninklijke outfits in pasteltinten.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: