BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: William en Catherine bij Eiffeltoren

De Britse prins William en zijn echtgenote hadden zaterdag een druk programma op de tweede dag van hun officiële bezoek aan Frankrijk.

Zij praatten onder meer met reddingswerkers die hielpen na de terroristische aanslagen in Parijs en Nice. Ook bezocht het koninklijke koppel het Hotel des Invalides, waar zij in gesprek gingen met Franse veteranen die in de Tweede Wereldoorlog hebben gevochten. Vervolgens bezocht William en Catherine het Musée d’Orsay, waar zij speciale interesse toonden in de impressionisten.

Prins William en hertogin Catherine namen ook even de tijd om te poseren bij de Eiffeltoren waar een groep scholieren een rugbytraining volgde.

Later in de middag woonde William, die bekend staat als sportfan, de rugbywedstrijd Frankrijk-Wales bij. William en Catherine zijn in totaal twee dagen in Frankrijk. Zij vliegen zaterdagavond laat weer terug.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: