BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Máxima kiest voor bijzonder collier bij staatsbanket

Maandagavond zit de eerste dag van het staatsbezoek van Argentinië erop. Tijd voor het staatsbanket! Koningin Máxima pakt uit op deze bijzondere avond. Ze draagt een prachtige japon van één van haar favoriete couturiers, Jan Taminiau.

Huwelijk broer

Koningin Máxima heeft de jurk al eens eerder gedragen, op het huwelijk van haar broertje Juan in 2014. De japon is wel iets aangepast voor het staatsbanket van maandagavond. Het decolleté heeft een iets hogere rand gekregen.

Huisdiamanten

De koningin maakt haar stralende look af met het favoriete juweel van Juliana, het ‘huisdiamanten’ collier. Het juweel is sinds 1974 niet meer gedragen. De stenen zijn zo'n drie eeuwen oud.

Bron: modekoninginmaxima.nl

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: