BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Caroline van Monaco opnieuw oma geworden

Pierre Casiraghi en zijn echtgenote Beatrice Borromeo zijn ouders geworden van een zoon. Dat melden verschillende Franse media. Het jongetje zou dinsdag ter wereld zijn gekomen. De naam is nog niet bekendgemaakt.

In november werd bekend dat de Italiaanse Beatrice zwanger was. Ze trouwde in juli 2015 met Pierre (29), de jongste zoon van prinses Caroline van Monaco. Zij is voor de vierde keer oma geworden. Op de foto hierboven zie je prinses Caroline met haar kleindochter India, het dochtertje van zoon Andrea Casiraghi.

Pierre is zevende in de lijn van troonopvolging in Monaco. Eerder had Beatrice al in een interview aangegeven dat ze uit een groot gezin komt en ook zelf graag kinderen wil.

Bron: ANPMeer over

Dit artikel zit in de dossiers: