BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Hoe zorgt Máxima voor volle glanzende lokken?

Hoe kun je ervoor zorgen dat fijntjes haar tijdens speciale gelegenheden toch vol en glanzend oogt? Koningin Máxima heeft sinds een aantal jaar een handige manier gevonden. Topstylist Vincent Langedijk legt uit.

Zaterdag in Blauw Bloed laat Vincent stap voor stap zien hoe je hier zelf mee aan de slag kunt gaan!

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: