BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Video: Kinderen met koninklijke taken

Het is opvallend: We zien prinses Amalia (13) alleen tijdens fotomomenten en met Koningsdag. We hebben de prinses nog niet aan het werk gezien. Haar buitenlandse ‘collega’s’ kregen wel al op een jonge leeftijd officiële taken. Ook haar voorgangers Wilhelmina, Juliana en Willem-Alexander gingen al eerder aan de slag van Amalia.

Zaterdag in Blauw Bloed vertelt Justine Marcella, hoofdredacteur Vorsten, over de koninklijke kinderen met officiële taken.  

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: