BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Harry's geheime vakantie lekt snel uit

Prins Harry heeft zijn 'geheime' vakantie in Canada niet lang geheim kunnen houden. Paparazzi hebben zijn aankomst bij het huis van vriendin Meghan Markle in Toronto vastgelegd. Harry probeerde zijn gezicht nog enigszins te verbergen, maar zijn verblijf bij zijn vriendin was meteen nieuws in Groot-Brittannië en Canada.

Het Britse dagblad Daily Mail kopte vrijdagmorgen 'Harry flies to Toronto for Easter with Meghan'. Het bericht ging vergezeld van foto's van Harry, die een honkbalpet op had en een weekendtas achteloos over zijn schouder droeg. 'Ze hebben elkaar al enkele weken niet gezien', wist de Telegraph. Meghan was eind maart in Londen en daarvoor trof het paar elkaar op een bruiloft in Jamaica.

Harry heeft al eens geklaagd over de opdringerige media-aandacht voor zijn vriendin, die bijvoorbeeld woensdag ook werd gefotografeerd toen ze naar haar yogalessen ging. De prins zal er alles aan doen om het paasweekeinde onopgemerkt te blijven, maar dat is met paparazzi voor de deur bijna onmogelijk.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: