BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Kaartverkoop openstelling Koninklijk Paleis Amsterdam gestart

Vrijdag 28 april ontvangen koning Willem-Alexander en koningin Máxima 150 gasten voor een feestelijke diner op het Koninklijk Paleis Amsterdam. Na het diner wordt het Paleis 50 uur opengesteld voor het publiek. Vanaf maandag is het mogelijk om gratis kaarten voor een bezoek aan het paleis te reserveren!

Met een uiteenlopende selectie van objecten, waaronder van koning Willem-Alexander zelf, en beeldfragmenten van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid toont het Paleis 50 jaar Nederland in vogelvlucht. Ook zijn er op verschillende tijdstippen korte optredens te zien.

De openstelling start feestelijk op de avond zelf aan de Damzijde van het Paleis. koning Willem-Alexander en koningin Máxima verzamelen zich met hun 150 gasten voor het Paleis. Publiek op de Dam is hierbij van harte welkom.

Om 22.00 uur start de openstelling van het Paleis. Deze duurt tot zondagavond 30 april 00.00 uur. Klik hier om kaarten te bestellen.

Bron: RVD

 

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: