BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Letizia straalt in donkerblauwe galajurk bij staatsbanket Japan

In een prachtige galajurk schitterde koningin Letizia woensdagavond aan de zijde van haar echtgenoot Felipe bij aankomst voor het staatsbanket in Tokio. Keizer Akihito en keizerin Michiko verwelkomden het Spaanse koningspaar bij het keizerlijk paleis in de Japanse hoofdstad.

De donkerblauwe avondjurk van Letizia heeft een wijduitlopende rok en borduursel in bladmotief van Felipe Varela. In het haar droeg ze de bloementiara.

Letizia droeg de galajurk al eens eerder. Bij het staatsbezoek van Peru aan Spanje in juli 2015 verscheen Letizia voor het eerst in de donkerblauwe japon van haar favoriete Spaanse ontwerper.