BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's van koning Willem-Alexander

De Rijksvoorlichtingsdienst heeft vijf nieuwe foto's van koning Willem-Alexander vrijgegeven naar aanleiding van zijn vijftigste verjaardag donderdag.

De beelden zijn gemaakt door Frank van Beek bij de Eikenhorst in Wassenaar. Op de foto's poseert Willem-Alexander ontspannen in de tuin van zijn woning. Hij heeft gezelschap van de twee zwarte labradors van het koninklijk gezin: Skipper en Nala.

Felicitaties

Wie koning Willem-Alexander persoonlijk wil feliciteren met zijn vijftigste verjaardag kan sinds woensdag terecht op de site van het Koninklijk Huis. Op de website is een speciaal felicitatieregister geopend. Alle felicitaties worden na sluiting van het register aangeboden aan de koning.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: