BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Charles bezoekt markt in Florence

De Britse prins Charles en zijn vrouw Camilla hebben maandagochtend een bezoek gebracht aan de beroemde markt bij de Sant’Ambrogio-kerk in Florence. Met een wandeling over de markt zijn de prins van Wales en de hertogin van Cornwall de vierde dag van hun bezoek aan Italië gestart.

Het Britse koppel brengt een meerdaags officieel bezoek aan Italië. Charles stak het afgelopen weekend slachtoffers van de de verwoestende aardbeving in het Italiaanse Amatrice een hart onder de riem. De Britse troonopvolger kreeg van burgemeester Sergio Pirozzi een rondleiding door het stadje en sprak met overlevenden.

De hertogin van Cornwall was zondag niet in Amatrice, zij bracht de dag door in Florence. Haar dag stond in het teken van mensenhandel en huiselijk geweld. Camilla ontmoette slachtoffers van mensenhandel en huiselijk geweld en sprak met vrijwilligers die hen ondersteunen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: