BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Laurentien opent Stadkamer in Zwolle

Prinses Laurentien opent donderdagochtend 20 april de nieuwe Stadkamer in Zwolle. Het gerenoveerde pand, gelegen aan de Zeven Alleetjes, biedt plaats aan de openbare bibliotheek, maar ook aan cultuureducatie, amateurkunst en buurtcultuur.

De opening van Stadkamer door prinses Laurentien is de aftrap voor het openingsweekend op vrijdag 21 en zaterdag 22 april, met allerlei activiteiten op het gebied van lezen, kunst en cultuur.

Stadkamer is een laagdrempelige plek waar inwoners, scholieren, cultuurliefhebbers en andere geïnteresseerden kunnen samenkomen. Bezoekers kunnen kennis opdoen en delen, anderen ontmoeten en zichzelf ontwikkelen. Daarvoor biedt Stadkamer allerlei activiteiten, cursussen en evenementen aan.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: