BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Victoria mist verjaardag neefje vanwege bezoek Japan

Kroonprinses Victoria van Zweden is dinsdag begonnen aan haar vierdaagse bezoek aan Japan. Ze mist hierdoor het verjaardagsfeestje van haar neefje prins Alexander, die woensdag 1 jaar is geworden.

Victoria is tot en met vrijdag in Japan in haar functie als VN-ambassadeur voor mondiale duurzaamheid. Tijdens de reis van de kroonprinses ligt de nadruk op maritieme zaken en visserij. Dinsdag werd Victoria ontvangen door keizer Akihito en keizerin Michiko.

Victoria verscheen bij de ontmoeting met het keizerlijk paar in een bekende outfit. De roze japon van Elie Saab droeg ze eerder bij de doopplechtigheid van prins Alexander, het zoontje van haar broer Carl Philip en zijn vrouw Sofia.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: