BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Blauw Bloed zoekt stagiairs!

Vanaf september start er weer een nieuw seizoen van Blauw Bloed. Wij zijn nog opzoek naar drie stagiairs! Wij zoeken eens redactiestagiair, een productiestagiair en een stagiair voor online.

Redactie

Je werkzaamheden tijdens je stageperiode zijn het ondersteunen van de redactie van Blauw Bloed. Je helpt mee met het researchen van onderwerpen, het bedenken en uitzetten van geschikte sprekers en het zoeken van relevant beeldmateriaal. Daarnaast houd je de agenda's van de binnen- en buitenlandse koningshuizen bij en screen je diverse websites en tijdschriften op relevante artikelen.

Ook werk je mee aan de 'Koninklijk Nieuws’-items die worden uitgezonden aan het begin en aan het einde van de uitzending. Tijdens je stageperiode 'ruik' je aan de verschillende disciplines binnen de redactie. Je mag mee met het draaien van bijvoorbeeld koninklijke werkbezoeken, modereportages, geschiedenis-items en actuele exposities. Het opnameproces in studio en regie maak je van dichtbij mee.

Klik hier voor meer informatie over deze stage.

Online

Check jij iedere minuut je Instagram en Facebook? Is het maken van online video’s je hobby én schrijf je hier in een handomdraai een pakkende, korte tekst bij? (Of ben je heel enthousiast over dit allemaal?) Dan zoeken wij jou!

Naast de wekelijkse uitzending heeft Blauw Bloed een website en social media kanalen waar dagelijks actueel royaltynieuws met video’s en foto’s op wordt gedeeld.

Klik hier voor meer informatie over deze stage.

Productie

Onder de coaching van een van de producers zal je 'on the job' leren wat je tot nu toe in je opleiding van 'horen zeggen' hebt. Je werkzaamheden tijdens je stageperiode bestaan uit het draaiende houden van de lopende productie van Blauw Bloed ter ondersteuning van de producers. Een unieke kans dus om 'vlieguren' te maken binnen de televisiebranche.

Klik hier voor meer informatie over deze stage.

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook