BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Keizerlijk Wenen: De Rijkskroon en archiefbeeld Beatrix

Koningshuisdeskundige Reinildis van Ditzhuyzen neemt ons mee op haar tocht door Keizerlijk Wenen. In het extra materiaal ziet u de Rijkskroon van het Heilige Roomse Rijk. Die is te zien in de Kaiserliche Schatzkammer. Verder archiefmateriaal van een 24 jarige prinses Beatrix die met haar ouders en zus prinses Irene deelnam aan het staatsbezoek aan Oostenrijk. Ze bezoeken een concert van Wiener Sängerknaben.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: