BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Máxima draagt japon Claes Iversen op tweede feestavond

Koningin Máxima heeft ook op de tweede feestavond in Noorwegen gekozen voor Prinsjesdagkleding. Voor het feestelijke banket in het Operahuis in Oslo pakte Máxima een creatie van couturier Claes Iversen uit haar koffer.

De tweedelige japon bestaat uit een goudkleurige rok en top, die beiden bewerkt zijn met nachtblauw kant en kleine pailletten. Op Prinsjesdag 2016 droeg koningin Máxima de rok in combinatie met een blouse.

Prinsjesdag: Koninklijke familie arriveert bij Ridderzaal

Prinsjesdag: Koning spreekt troonrede uit (POOL)

Prinsjesdag: Koninklijke familie zwaait vanaf Paleis Noordeinde

Prinsjesdag: Koninklijke familie zwaait vanaf Paleis Noordeinde

Foto's: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: