BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Máxima en dochters verrassen koning op verjaardagsfeest

Zaterdag 29 april vierde de koning zijn vijftigste verjaardag met vrienden en familie op Paleis Noordeinde in Den Haag. Koningin Máxima heeft de koning tijdens het feest verrast met een optreden. Máxima heeft samen met haar dochters Amalia, Alexia en Ariane het lied ‘Somebody to love’ van ‘Queen’ voor de koning gezongen.

Onderonsje

Vrijdagavond hebben koning Willem-Alexander en koningin Máxima een onderonsje als zanger Roel van Velzen het lied ‘Somebody to love’ zingt tijdens het traditionele 5 mei-concert.

Bekijk het fragment in onze uitzending, op 30:00.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: