BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Charlène bij Grote Prijs van Monaco

Prinses Charlène begaf zich zaterdag in de wereld van de formule 1. Ze bezocht de kwalificatiewedstrijden voor de Grote Prijs van Monaco.

Max Verstappen legde zaterdag zijn snelste ronde op het stratencircuit van het vorstendom af in 1.12,469 en moest daarmee vier tienden van een seconde toegeven op de Fin Kimi Räikkönen, die de poleposition veroverde. De Fin was de snelste in 1.12,178.

Max vertrekt zondag vanaf de vierde positie in de Grote Prijs van Monaco. De Nederlander van Red Bull focust zich vooral op een ,,cleane start en dan de race uitrijden''. Max: "Ik ga gewoon een goede start maken en dan zien we het wel.''

De coureurs uit de koningklasse van de autosport worden zaterdagavond verwacht bij de traditionele cocktailparty die in de binnentuin van het prinselijk paleis van Monaco wordt gehouden.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: