BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prinses Irene heeft skiongeluk gehad

Prinses Irene heeft onlangs een skiongeluk gehad. De zus van prinses Beatrix bezeerde daarbij haar knie, vertelde ze woensdag in het radioprogramma Kunststof op Radio 1.

Volgens de prinses 'ging het even helemaal mis' toen ze iemand te hulp wilde schieten. "Er kwam een ski de helling af, helemaal alleen. Een eenzame ski, die gaat dan heel hard. Dat is een killer, dat kan een mens echt doden", aldus Irene. "Ik dacht ik moet die ski stoppen en ging er dwars op skiën en die ski gooide mij de lucht in."

"Ik hoorde krak-krak en ik zag mijn knie in een hoek die niet kan", vervolgt de prinses. "Toen dacht ik: dit is mis."

Irene vertelde niet wat ze precies had opgelopen maar volgens haar kwam ze er nog genadig van af. Inmiddels is ze weer van haar kwetsuur hersteld.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: