BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Spoedberaad op Buckingham Palace

Social media is in rep en roer: In Buckingham Palace zou vanochtend een hoogst uitzonderlijk spoedberaad gehouden worden. De koninklijke staf is bijeen geroepen door Lord Chamberlain, de baas van de koninklijke huishouding.

Britse media speculeerden donderdag over het overlijden van prins Philip, de 95-jarige echtgenoot van koningin Elizabeth. Via diverse media sijpelde later het bericht vanuit Buckingham Palace naar buiten dat de koningin en de prins in goede gezondheid verkeren.

Vele Britse media hebben zich vanmorgen verzameld voor Bucking Palace. Rond 11:00 Nederlandse tijd wordt er een persconferentie verwacht.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: