BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto: Kate vangt gravin Sophie op

Een grappig voorval bij de paardenraces van Royal Ascot. Als gravin Sophie uit het rijtuig wil stappen valt zij bijna op hertogin Catherine. De foto van dit moment werd gisteren vele malen gedeeld en besproken op social media.

De jurk

Catherine verscheen dinsdag op de openingsdag van de paardenraces Royal Ascot net als vorig jaar in het wit. Haar jurk van Alexander McQueen was bijna identiek aan die van vorig jaar.

Dresscode

Prins William en zijn vrouw Catherine maakten vorig jaar hun debuut bij de paardenraces van Royal Ascot. Een van de races is naar vernoemd naar de hertog van Cambridge. Het hippische evenement is bekend om strakke dresscode. Jurken moeten over de knie vallen en spaghettibandjes zijn uit den boze. Voor de dames is een hoed verplicht. Overigens is het deze week zo warm dat de organisatie de teugels rond de dresscode voor de bezoekers dit jaar iets liet vieren, hoewel de mannen nog steeds in zwart of grijs worden verwacht met vest, das en hoge hoed.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: