BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Keizer Wenen: Kapuzinergruft

Op dit moment is in Blauw Bloed de serie ‘Keizerlijk Wenen’ te zien. Op de site kunt u extra materiaal bekijken!

Niet vaak zie je zo’n grote graftombe; die van Maria Theresia. Die is voor het publiek te zien in de Kapuzinergruft in Wenen. Reinildis van Ditzhuyzen mag ná sluitingstijd de grafkelder in en toont ons deze pompeuze laatste rustplaats van de aartshertogin van Oostenrijk.

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook