BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Keizerlijk Wenen: Aartshertog Otto von Habsburg

Op dit moment is in Blauw Bloed de serie ‘Keizerlijk Wenen’ te zien. Op de site kunt u extra materiaal bekijken!

Vandaag meer over de bijzetting van aartshertog Otto von Habsburg in 2011. Oostenrijk kent geen adel meer, maar de massale belangstelling bij de uitvaart van Otto van Habsburg lijkt het of Oostenrijk nog een keizerrijk is.

Het laatste nieuws in je mailbox!

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag de nieuwsbrief van Blauw Bloed!

Lees ook