BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe foto's van jarige Nicolas (2)

Het Zweedse prinsje Nicolas is jarig. Het jongste kind van prinses Madeleine wordt twee. Ter gelegenheid van Nicolas’ verjaardag gaf het Zweedse hof nieuwe foto’s vrij.

“Gefeliciteerd met je tweede verjaardag lieve Nicolas!”, schreef Madeleine op Facebook bij een van de nieuwe kiekjes. Ze schrijft dat ze zich geen liever jongetje hadden kunnen wensen en dat hij een groot hart heeft.

Nicolas, achtste in lijn van troonopvolging, kwam twee jaar geleden ter wereld in het ziekenhuis van Danderyd. Zijn oudere zus Leonore werd in februari 2014 geboren in New York. Prinses Madeleine woont tegenwoordig met haar gezin in Londen.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: