BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe portretfoto's van Victoria

Op 14 juli wordt kroonprinses Victoria van Zweden 40 jaar! Vrijdag heeft het hof vijf nieuwe portretfoto's van de prinses vrijgegeven.

De veertigste verjaardag van de kroonprinses wordt groots gevierd in Zweden. Op 14 juli is de koninklijke familie 's ochtends aanwezig bij een te Deum. In de middag maakt het koninklijk gezin een rondrit per koets door Stockholm. Haar verjaardag wordt afgesloten met een festival op het eiland Oland.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: