BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Catherine steelt de show op receptie

Prins William en zijn echtgenote Catherine hebben op de eerste avond van hun bezoek aan Duitsland een feestelijke receptie bijgewoond in de tuin van de Britse ambassade in Berlijn.

De receptie was ter gelegenheid van de verjaardag van koningin Elizabeth. William en Kate hieven samen met alle genodigden het glas op de 91-jarige Britse vorstin.

Catherine oogste veel bewondering in haar rode off-shoulder jurk van Alexander McQueen, een van haar favoriete modeontwerpers. Ze combineerde haar outfit met nudekleurige sandaaltjes met hoge hak en droeg haar haar in dikke, losse krullen. De hertogin van Cambridge was zonder meer het stralende middelpunt!

Foto's: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: