BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock
Diana, Our Mother: Her Life and Legacy - Trailer (HBO Documentary FIlms)

Documentaire over Diana ook in Nederland op tv

De openhartige gesprekken van de prinsen William en Harry over hun moeder Diana zijn binnenkort ook in Nederland op de buis. RTL 4 zendt de documentaire Diana, Our Mother: Her Life and Legacy op zondag 27 augustus om 20.00 uur uit.

De documentaire is nu al te zien bij Videoland, maakte RTL dinsdag bekend. Maandagavond werd Diana, Our Mother: Her Life and Legacy uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Ook tv-stations in landen als Canada, Australië, Noorwegen en Finland hebben de documentaire gekocht.

In de documentaire halen William en Harry aan de hand van jeugdfoto’s herinneringen op aan hun moeder Diana. Deze zomer is het precies twintig jaar geleden dat de prinses verongelukte in Parijs.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: