BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Jarige Victoria siert Zweedse Donald Duck

Prinses Victoria siert deze week de omslag van de Zweedse versie van de Donald Duck. De kroonprinses viert vrijdag haar veertigste verjaardag en dat vond Kalle Anka & C:o, zoals het blad heet, een goede gelegenheid om de prinses de prominente plek te geven.

"Het is de eerste keer dat we een royal op onze omslag hebben", zegt Anna Bergström van Kalle Anka. "We hopen dat de kroonprinses de omslag waardeert." Volgens een zegsvrouw van het Zweedse hof zit dat wel goed.

Victoria is niet de enige Zweedse beroemdheid die zichzelf terugziet op de cover van Kalle Anka. Voetballer Zlatan Ibrahimovic, zanger Måns Zelmerlöw en de premiers Fredrik Reinfeldt en Stefan Löfven gingen haar voor.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: