BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Letizia straalt in rode japon bij staatsbanket

De balzaal in Buckingham Palace was woensdagavond het decor voor het staatsbanket ter ere van het Spaanse koninklijk bezoek. Voorafgaand aan het banket poseerden koningin Elizabeth en prins Philip met hun gasten Felipe en Letizia.

Koningin Letizia straalde in een rode off-shoulder japon, een creatie van de Spaanse modeontwerper Felipe Varela.

Eerder op de dag verscheen Letizia ook in de kleur rood. Op theevisite bij Charles en Camilla droeg de echtgenote van koning Felipe een jurk van het Britse modehuis Burberry.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: