BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Nieuwe viervoeter voor gezin Frederik en Mary

De Deense kroonprins Frederik en kroonprinses Mary verwelkomden afgelopen weekeinde hun nieuwe viervoeter Grace. Het prinselijk paar plaatste op Instagram twee foto's van de pup.

Grace leerde haar nieuwe baasjes kennen op Gråsten Slot, het vakantieverblijf van de Deense koninklijke familie. Het beestje is een border collie en familie van de vorige hond van het kroonprinselijk paar. Ziggy stierf in april.

Ziggy was een huwelijkscadeau voor Frederik en Mary en maakte twaalf jaar deel uit van het gezin. De vier kinderen van het kroonprinselijk paar, prins Christian (11), prinses Isabella (10) en de zesjarige tweeling prins Vincent en prinses Josephine, waren zeer gehecht aan het beest. Ziggy leed aan chronisch nierfalen en artrose. In april besloten Frederik en Mary de hond te laten inslapen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: