BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Prins Harry feest met Amerikaanse rockband

Prins Harry is een groot fan van The Killers. Zodra de Amerikaanse band in Engeland is gaan de bandleden en de Britse prins tot in de vroege uurtjes samen uit.

Dat vertelt The Killers-drummer Ronnie Vannucci jr. op een Bizarre Life-podcast. "Hij dook een keer ineens op na een show en we kunnen het goed met elkaar vinden", verklaart hij. "Dat was tien jaar geleden dacht ik, dus dat zijn veel lange nachten."

"Je kunt gerust zeggen dat wij niet zijn opgegroeid met een koninklijke familie of zoiets, dus ik was niet onderlegd in wat het betekent om dit soort mensen te kennen. Misschien maakte dat het juist ook zo leuk. Ik had gewoon zoiets van: "Hoi man."

De drummer vertelt ook dat Harry wel eens zijn neven en nichten meenam en noemt ze 'normale gasten en aardige mensen'. Eerder deze maand werd de 32-jarige prins gespot bij een optreden van The Killers in Hyde Park in Londen, waar hij naar verluidt bier dronk en selfies maakte met zijn vrienden.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: