BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Zomergroet van Zweedse royals

In navolging van zijn collega’s heeft ook de Zweedse koning Carl Gustaf het volk een fijne zomer gewenst. Dat deed hij maandag met een nieuwe familiefoto.

Carl Gustaf en zijn vrouw Silvia poseerden bij zomerverblijf Solliden Slott met hun kinderen, aanhang en kleinkinderen. De foto is waarschijnlijk anderhalve week geleden genomen, toen de hele familie samenkwam ter gelegenheid van de veertigste verjaardag van kroonprinses Victoria. Met uitzondering van prinses Madeleine en de zwangere prinses Sofia koos iedereen blauwe kleding.

“De koninklijke familie wenst iedereen een fijne zomer vanaf Solliden Slott in Öland”, luidt het bijschrift bij de foto, die is gemaakt door fotograaf Jonas Ekströmer. Het beeld is verspreid via de website en social mediakanalen van de Zweedse koninklijke familie.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: