BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Charles en William genieten van taptoe

De Britse prins Charles en zijn zoon prins William hebben woensdagavond hun opwachting gemaakt bij de 68e Royal Edinburgh Military Tattoo. Dat gebeurde op paleis Holyrood in de Schotse hoofdstad Edinburgh.

William had voor de gelegenheid zijn zwarte pak met strik uit de kast getrokken. Vader Charles koos voor een grijs pak met strop. De twee stonden op de voorste rij om de festiviteiten te bekijken en namen na afloop de tijd voor een foto en maakten hier een daar een praatje met de dansers en muzikanten.

Van eventuele spanning tussen Charles en William was geen sprake, aldus de Daily Mail. De afgelopen tijd deden geruchten de ronde dat de twee het niet zo goed meer met elkaar konden vinden als gevolg van de vele herinneringen die deze maanden worden opgehaald aan prinses Diana, die eind deze maand precies twintig jaar geleden overleed.

Aan de taptoe van dit jaar deden 1200 mensen mee van over de hele wereld. Het thema was dit jaar de marine.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: