BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Foto's: Spaanse royals poseren voor pers op Mallorca

De Spaanse koning Felipe heeft maandag met zijn gezin geposeerd tijdens het traditionele persmoment op Mallorca. De vorst ging bij het Marivent paleis op de foto met zijn echtgenote koningin Letizia en hun dochters, prinses Leonor en prinses Sofía.

Het gezin is voor hun zomervakantie neergestreken op het eiland Mallorca, waar de koning onder meer deelneemt aan zeilwedstrijden tijdens de 36e Copa del Rey. Ook koningin Sofia, de moeder van Felipe, viert vakantie op Mallorca. Zij kwam al eerder samen met haar jongere zus Irene.

Het koninklijk gezin zal niet de hele vakantie op het eiland in de Middellandse Zee doorbrengen. Felipe en Letizia gaan nog met hun dochters naar een voor de media onbekende bestemming.

Bron: ANP