BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Ga mee op reis met Blauw Bloed naar Londen

- Een eerbetoon aan prinses Diana -

Blauw Bloed organiseert in januari 2018 een unieke ledenreis naar Londen en Windsor. Samen met royaltyverslaggever Jeroen Snel bezoeken we tijdens een 4-daagse reis de Britse hoofdstad en het nabijgelegen stadje Windsor.

Deze reis is inmiddels volgeboekt.


* Programma van dag tot dag
Op het programma staat onder meer een bezoek aan Kensington Palace, het woon- en werkpaleis van prinses Diana. Na aankomst maken we, onder leiding van onze gids, een kennismaking met het paleis. Prinses Diana heeft hier ongeveer 15 jaar gewoond. Hoogtepunt is het bezoek aan de expositie, waar we de 26 meest iconische outfits van Lady Di kunnen bewonderen.

Het nabijgelegen Windsor is een werkelijk idyllisch stadje. We bezichtigen onder andere het prachtige kasteel, Windsor Castle. Een van de residenties van het Britse Hof. De koninklijke familie verblijft hier regelmatig.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: