BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Hertogin Catherine brengt ode aan Diana

Vandaag, donderdag 31 augustus, is het twintig jaar geleden dat prinses Diana overleed. Woensdag bracht hertogin Catherine, de echtgenote van prins William, een ode aan prinses Diana tijdens het bezoek aan The White Garden.

William, Kate en Harry hebben woensdag The White Garden bij Kensington Palace bezocht. De tuin is aangelegd ter nagedachtenis aan prinses Diana. Catherine droeg een groene japon met bloemen van Prada, die bijzonder veel lijkt veel op één van de jurken van Diana.

Blauw met stippen

Hertogin Catherine bracht al eerder een eerbetoon aan Diana door middel van haar kleding. Na de geboorte van prins William in 1982 toonde Diana haar pasgeboren zoon aan de wereld in een blauwe japon met witte stippen. Hertogin Catherine droeg na de geboorte van George ook een blauw jurkje met stippen.

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: