BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Koningspaar dankt voor medeleven na overlijden Jorge Zorreguieta

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima bedanken voor het medeleven dat ze ontvingen na het overlijden van Jorge Zorreguieta. De vader van Máxima stierf eerder deze maand.

“Graag willen wij onze oprechte dank betuigen voor de vele blijken van medeleven, die wij mochten ontvangen na het overlijden van mijn vader, schoonvader en de grootvader van onze kinderen”, liet het koningspaar weten in een door de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) verspreidde mededeling. “Met uw medeleven bent u ons tot grote steun geweest.”

Jorge Zorreguieta overleed op 8 augustus op 89-jarige leeftijd in Buenos Aires. De vader van koningin Máxima was al enkele jaren ernstig ziek en leed aan een vorm van non-Hodgkin lymfoom. Zorreguieta werd op donderdag 10 augustus begraven. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters woonden de uitvaart in Argentinië bij.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: