BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Laurent niet onder druk van Filip van Twitter

De keuze van prins Laurent om zijn Twitteraccount op te heffen is niet onder druk van het paleis gedaan. Het Belgische hof stelt tegenover Belga dat het niet aan de broer van koning Filip heeft gevraagd zijn profiel te schrappen.

"Wij hebben ook vastgesteld dat het persoonlijke twitteraccount van prins Laurent niet toegankelijk is", aldus een woordvoerder. "Het paleis heeft de prins helemaal niets gevraagd en wij hadden hierover geen info gekregen."

Laurent is sinds woensdag niet meer op Twitter te vinden, daags nadat de prins weer onder vuur kwam te liggen omdat hij zonder toestemming van de Belgische regering aanwezig was bij een jubileumviering van het Chinese leger. Laurent dreigt nu (een deel van) zijn jaarlijkse toelage te verliezen.

Bron: ANP

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: