BlauwBloed--overlayTop BlauwBloed--overlayBottom BlauwBloed--overlayHeader BlauwBloed--overlayLeft BlauwBloed--overlayOrange Icon--npo Icon--EO Icon--tag Icon--search Icon--menu Icon--close Icon--image Icon--photo Icon--audio Icon--video Icon--play Icon--instagram whatsapp instagram-with-circle Icon--mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon--rss clock

Madeleine: 'we kunnen niet wachten tot we hem kunnen ontmoeten'

Prinses Madeleine van Zweden heeft op Facebook gereageerd op de geboorte van haar neefje. Vanmorgen zijn haar broer Carl Philip en schoonzus Sofia ouders geworden van een zoon.

De prinses schrijft:

'Mijn familie en ik zijn zo blij dat mijn broer en Sofia een gezonde zoon hebben gekregen. We kunnen niet wachten tot we hem kunnen ontmoeten en welkom kunnen heten in de familie!'

Vorige week maakte prinses Madeleine bekend dat zij in verwachting is. Madeleine heeft al twee kinderen, Leonore (3) en Nicolas (2).

Opa en oma

Ook koning Carl XVI Gustaf en koningin Silvia hebben op de geboorte van hun zesde kleinkind gereageerd:  “We zijn verheugd voor prins Carl Philip en prinses Sofia met de geboorte van hun zoon en wensen het hele gezin een fijne en harmonieuze tijd samen.”

Meer over

Dit artikel zit in de dossiers: